Early Bird Yoga

In deze vroege ochtendles ligt de nadruk op yin yoga. Bij yin yoga ben je langer en zoveel mogelijk ontspannen in een houding. De houdingen hebben effect op het bindweefsel in je lichaam en staan er daarmee om bekend dat ze positief werken op vooral je banden, pezen en gewrichten. Maar uiteraard profiteren je spieren hier ook van mee. We eindigen met een korte flow om actief en soepel de dag in te gaan.

De lessen
In september en oktober 2018 is er 8 keer les op de dinsdagochtend van 7:00 tot 8:00. De kosten zijn €8,50 per les. Ben je nieuwsgierig of geinteresseerd? Kom gerust langs of neem contact met me op voor meer informatie. Bij voldoende animo organiseer ik meerdere keren in het jaar een serie van 8 weken les op dit tijdstip.

Over mij
Door de lessen van Lily Lotus ben ik destijds nog enthousiaster geworden over yoga. Zowel als goede workout als om meer over jezelf en anderen te leren. Inmiddels heb ik om die reden een aantal yoga-opleidingen gevolgd bij Yoga Garden in Amsterdam. In mijn lessen combineer ik de kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan en hoop ik bij te dragen aan een divers aanbod van yogalessen in Spaarndam.

Contact
Selma Berndsen
Selma Berndsen (klik om te mailen)
06-55718128