Speeltuin Bioscoop

Zaterdag 1 oktober is er weer een filmdag/avond voor de leden van Nieuw Leven. Het thema van deze keer is DRAKEN! 

16.00 – 17.00 uur, film voor de allerkleinsten in de leeftijd van 3 tot 6 jaar
We starten in de middag voor de leeftijd van 3 tot 6 jaar om 16.00 uur. Kom gezellig langs om samen met je kind of kleinkind eerst een cupcake te versieren en deze tijdens de film op te eten. We vertonen een film over een lief draakje die leert vliegen, brullen en vuur spuwen op de Drakenschool. Hij is wel een beetje onhandig en valt vaak, terwijl hij juist zo graag indruk wil maken op zijn juf om een gouden ster te winnen. Gelukkig heeft hij een vriendinnetje die zijn bulten en blauwe plekken verbindt. Dan krijgt hij de moeilijkste opdracht tot nu toe: hij moet een prinses vangen. Zal het hem lukken?
 
Neem je eigen kussen mee om lekker te zitten. En vergeet je drakenkostuum niet! De film is om 17.00 uur weer afgelopen.


19.00 – 20.30 uur, een film voor 6-9 jarigen (deur open 18.50 uur)
De avond voor de kinderen ouder dan 6 start om 19.00 uur. Dan laten we een mooie animatiefilm over een jonge draak die al zijn moed verzamelt en op zoek gaat naar een droomparadijs waar draken in alle rust kunnen rondvliegen zonder bedreigd te worden door mensen. Maar of hem dit gaat lukken…

Er is gratis limo, neem een euro mee voor een bekertje popcorn of wat anders lekkers en vergeet je kussen, zitzak of dekentje niet!
De film is afgelopen om 20.30 uur.
 

De filmmiddag/avond is gratis voor alle leden van de Speeltuin. Ben je nog geen lid, de kosten zijn slechts €25,- per jaar voor het gehele gezin.

Opgeven voor de filmavond kan door dit formulier in te vullen: