Verhuur

Verhuur van speeltuin gebouw

Het speeltuingebouw bij speeltuin Nieuw Leven is in het weekend te huur voor kinderpartijtjes (ook woe en vrij) of familie verjaardagen. Je genodigden kunnen daarbij ook gebruik maken van de speeltuin, maar de speeltuin blijft ook altijd open voor andere kinderen om in te spelen.

Daarnaast is het ook mogelijk om educatieve, creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen in het speeltuingebouw bij de speeltuin aan te bieden. 

Ben je op zoek naar een fijne grote ruimte op een unieke plek voor bijvoorbeeld kinderyoga, kleutergym, dans of iets anders? De ruimte bij speeltuin Nieuw Leven is te huur!

Wat handig is om te weten:
Wij verhuren deze zaal alleen aan leden van speeltuinvereniging Nieuw Leven (nog geen lid? Meld je hier snel aan!)

Waarvoor kun je de ruimte huren?
Als bestuur willen we deze ruimte vooral beschikbaar stellen voor kleinschalige familiefeestjes en kinderpartijtjes.

Heb ik de speeltuin voor mij alleen?
Het is helaas niet mogelijk de gehele speeltuin af te huren, andere leden hebben altijd toegang tot de speeltoestellen en de zandbak.

Wat huur ik eigenlijk?
Je huurt bij ons de grote zaal, de wc’s, de keuken en het gangetje. Na afloop lever je dit weer  fris schoongemaakt, compleet en in goede staat op.

Wat is het tarief?
De huur bedraagt 75 euro (kinderpartijtjes 30 euro) voor 1 dagdeel (opties zijn 09:00-13:00 en 14:00-18:00).

Moet ik ook borg betalen?
De borg bedraagt 100 euro en ontvang je nadat we hebben kunnen vaststellen dat alles keurig, netjes, compleet en heel is opgeleverd binnen 5 dagen retour.

Het feest gaat toch niet door, kan ik annuleren?
Mocht je feest onverhoopt niet doorgaan? Annuleren kan tot 1 week van tevoren, je betaalt dan 50 % van de kosten. Daarna retourneren we alleen nog de borg op het bij ons bekende rekeningnummer.

 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.